Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. A weboldalon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához.
Close
Lektori tevékenység
- Lelovics Zsuzsanna: Dietetikai - táplálkozástudományi
alapfogalmak. Pécs: Nemzetközi Táplálkozáskutató Intézet, 2011. (16. oldal.
ISBN 978 963 08 2945 8) Lektor: Kovács Ildikó.
- Lelovics Zsuzsanna -
Vági Zsolt
(szerk.): Magyar Atherosclerosis Társaság 19. Kongresszusa (Sopron,
2012. október 11-13.) absztraktkötete a Magyar Atherosclerosis Társaság
Dietetikai Szekciójának előadásaiból. Budapest: MAT Dietetikai Szekció,
2012. (36 oldal. ISBN 978 963 08 4872 5) Lektor: Kovács Ildikó.
- Lelovics Zsuzsanna: Funkcionális élelmiszerek. "E-tananyag" az
élelmiszermérnök BSc szak hallgatói számára. Kaposvár
- Veszprém - Szeged: Kaposvári Egyetem - Pannon Egyetem - Szegedi Gabonakutató,
2015. (Lektor: Kovács Ildikó. 120 oldal.
ISBN 978 615 5599 18 7)
- Lelovics Zsuzsanna: Táplálkozástudományi alapismeretek. "E-tananyag" az
élelmiszermérnök BSc szak hallgatói számára. Kaposvár
- Veszprém - Szeged: Kaposvári Egyetem - Pannon Egyetem - Szegedi Gabonakutató,
2015. (Lektor: Kovács Ildikó. 128 oldal.
ISBN 978 615 5599 19 4)
- Lelovics Zsuzsanna: Közegészségügyi alapismeretek. "E-tananyag" az
élelmiszermérnök BSc szak hallgatói számára. Kaposvár
- Veszprém - Szeged: Kaposvári Egyetem - Pannon Egyetem - Szegedi Gabonakutató,
2015. (Lektor: Kovács Ildikó. 122 oldal. ISBN 978 615 5599 21 7)
- Lelovics Zsuzsanna: Élelmiszer-higiénia, mikrobiológia. "E-tananyag" az
élelmiszermérnök BSc szak hallgatói számára. Kaposvár
- Veszprém - Szeged: Kaposvári Egyetem - Pannon Egyetem - Szegedi Gabonakutató,
2015. (Lektor: Kovács Ildikó. 125 oldal.
ISBN 978 615 5599 22 4)
- Lelovics Zsuzsanna: Táplálkozási és tápláltsági állapotot vizsgáló
módszerek. "E‑tananyag" az élelmiszermérnök BSc szak hallgatói számára. Kaposvár - Veszprém - Szeged: Kaposvári Egyetem - Pannon Egyetem -
Szegedi Gabonakutató, 2015. (Lektor: Kovács Ildikó. 108 oldal.
ISBN 978 615 5599 23 1)
- Lelovics Zsuzsanna: Táplálkozási menedzsment tanácsadás. A testtömeg
sikeres (ön)kontrollja. "E-tananyag" az élelmiszermérnök BSc szak hallgatói
számára. Kaposvár - Veszprém - Szeged: Kaposvári Egyetem -
Pannon Egyetem - Szegedi Gabonakutató, 2015. (Lektor: Kovács Ildikó.
121 oldal. ISBN 978 615 5599 24 8)
- Lelovics Zsuzsanna: Gasztronómia. "E-tananyag" az élelmiszermérnök BSc
szak hallgatói számára. Kaposvár - Veszprém -
Szeged: Kaposvári Egyetem - Pannon Egyetem - Szegedi Gabonakutató, 2015.
(Lektor: Kovács
Ildikó. 126 oldal.
ISBN 978 615 5599 25 5)
- Lelovics
Zsuzsanna: Élelmiszer-gazdaságtan. "E-tananyag" az
élelmiszermérnök BSc szak hallgatói számára. Kaposvár - Veszprém - Szeged: Kaposvári Egyetem -
Pannon Egyetem - Szegedi Gabonakutató, 2015. (Lektor: Kovács Ildikó.
115 oldal. ISBN 978 615 5599 26 2)