Szakmai cikkek



1993 óta Kovács Ildikó több mint 300 szakmai cikkének rögzítése történt a Magyar Tudományos Művek Tárában szerzőként vagy társszerzőként.

A legutóbbi megjelenések (elsősorban az Élelmezés folyóiratban):

2020

  1. Lelovics Zsuzsanna - Kovács Ildikó: Élelmiszerek kereszttűzben. Alma kontra körte. Élelmezés, 2020. 18(1-2): 14-16.
  2. Kovács Ildikó - Lelovics Zsuzsanna: Svájc gasztronómiája. Élelmezés, 2020. 18(1-2): 24-25.
  3. Lelovics Zsuzsanna - Kovács Ildikó: Az étkezési csírák helye és szerepe az étkezésben és a közétkeztetésben. Élelmezés, 2020. 18(1-2): 45-47.
  4. Lelovics Zsuzsanna - Kovács Ildikó: A húspótlás alternatívái, legújabb fejlesztések. Élelmezés, 2020. 18(3): 13-14.
  5. Lelovics Zsuzsanna - Kovács Ildikó: Élelmiszerek kereszttűzben. Író kontra tejsavó. Élelmezés, 2020. 18(3): 20-23.
  6. Kovács Ildikó - Lelovics Zsuzsanna: Pikáns kedvencünk, a medvehagyma. Élelmezés, 2020. 18(3): 26-27.
  7. Lelovics Zsuzsanna - Kovács Ildikó: Közétkeztetés Svájcban. Élelmezés, 2020. 18(3): 34-36.
  8. Lelovics Zsuzsanna - Kovács Ildikó: Élelmiszerek kereszttűzben. Lenmag kontra szezámmag. Élelmezés, 2020. 18(7-8): 14-17.
  9. Kovács Ildikó - Lelovics Zsuzsanna: Kövér porcsin - gyomnövény vagy gyógynövény? Élelmezés, 2020. 18(7-8): 20-22.
  10. Lelovics Zsuzsanna - Kovács Ildikó: Táplálkozás és gasztronómia Törökországban. Élelmezés, 2020. 18(7-8): 46-48.
  11. 199. Kovács Ildikó - Lelovics Zsuzsanna: Retek kontra uborka. Élelmezés, 2020. 18(9): 13-16.
  12. Kovács Ildikó: Homoktövis, a homoki szuperélelmiszer. Élelmezés, 2020. 18(9): 24-27.
  13. Lelovics Zsuzsanna - Kovács Ildikó: Közétkeztetés Törökországban. Élelmezés, 2020. 18(9): 44-47.
  14. Kovács Ildikó: Áfonya, a legjobb antioxidáns. Gyógyszertári Practicum Novum, 2020. 24(5): 19.
  15. Kovács Ildikó: Padlizsán, a zöldségfélék királynője. Gyógyszertári Practicum Novum, 2020. 24(5): 20-21.
  16. Lelovics Zsuzsanna - Kovács Ildikó: Egy hazai szuperélelmiszer: a homoktövis. Gyógyszertári Practicum Novum, 2020. 24(5): 46-48.
  17. Lelovics Zsuzsanna - Kovács Ildikó: Élelmiszerek kereszttűzben. Afrikai harcsa kontra tőkehal. Élelmezés, 2020. 18(10): 16-18.
  18. Kovács Ildikó - Lelovics Zsuzsanna: Románia gasztronómiája. Élelmezés, 2020. 18(10): 28-30.
  19. Kovács Ildikó: Szentjánoskenyér, avagy karob. Élelmezés, 2020. 18(10): 47-48.
  20. Kovács Ildikó - Lelovics Zsuzsanna: A szelídgesztenye. Élelmezés, 2020. 11: 14-18.
  21. Lelovics Zsuzsanna - Kovács Ildikó: Közétkeztetés Romániában. Élelmezés, 2020. 11: 28-30.
  22. Lelovics Zsuzsanna - Kovács Ildikó: Élelmiszerek kereszttűzben. Graham-kenyér kontra rozskenyér. Élelmezés, 2020. 11: 41-45.
  23. Lelovics Zsuzsanna - Kovács Ildikó: Kerti zsázsa. Élelmezés, 2020. 12: 20-22.
  24. Kovács Ildikó - Lelovics Zsuzsanna: Hollandia gasztronómiája. Élelmezés, 2020. 12: 30-33.
  25. Kovács Ildikó - Lelovics Zsuzsanna: Máj az étrendben. Élelmezés, 2020. 12: 38-39.
  26. Kovács Ildikó - Lelovics Zsuzsanna: Karácsonyi fűszervarázs. Élelmezés, 2020. 12: 47-49.

2019-ben 32 cikk , 2018-ban 27 cikk, 2017-ben 13 cikk

az MTMT-ben nyomon követhető